| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Rhino Membru

Data inscrierii: 23/Iun/2009 Mesaje: 325 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Mie Iul 28, 2010 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cLaW* a scris: | | Nu conteaza varsta poti avea 13 ani si poti gandi ca unu de 15/16 sau poti avea 19 cum ai tu si sa gandesti ca unu de 15/16 si oricum nu conteaza parerea ta...din cate vad eu sunt un jucator care respecta regulile si indeplinesc toate conditiile pentru a primi admin/slot doar ca nu am steam.. |
Nu indeplinesti conditiile, nu ai STEAM, dejaba sustii cu tarie acest lucru, nu indeplinesti conditiile! Eu in locul tau m-as duce la taicami-o si ias zice ca astia de pe forever nu-mi da admin, apoi vede ei :) _________________ Your Pulse: —√\—√\—√\—————- (When i got awp!)
☻/
/▌
/ \
◙ PLAY HARD , GO PRO ◙
____,^==¬¬¬¬_/|____ _ _ _ _
)_,.--'''[ µ"\_|****”””””””” |
|
| Sus |
|
 |
cLaW* Membru

Data inscrierii: 13/Iul/2010 Mesaje: 23 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Mie Iul 28, 2010 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
e na te disper ia nu mai te baga tu daca te disper si nu imi iau steam pentru ca nu pot ... _________________ *cLaW* |
|
| Sus |
|
 |
coLoMbo Membru

Data inscrierii: 18/Aug/2009 Mesaje: 49
|
Trimis: Mie Iul 28, 2010 5:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lasal u pe iguana ca nici el nui mai "batran" ca si tine.Ai calculator de pe care joci cs si nai 5 euro sati iei steam, asta 1 la mana ; 2 la mana si daac ai avea steam mai ai de invatat, sunt altii de 22 de ani cu steam cu tot si gresesc in privinta codatiilor asa ca dupa cum zice rhino , revino peste 5 ani si citeste reg iar apoi fa cerere ( in acesti 5 ani joci numai aici ) ... fara suparare |
|
| Sus |
|
 |
Iguana Membru

Data inscrierii: 26/Dec/2009 Mesaje: 160 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Mie Iul 28, 2010 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cLaW* a scris: | | atunci de ce nu primesc pentru ca indeplinesc toate conditiile chiar si iguana a zis doar ca a zis ca nu am steam... |
deci ...
1. Eu am zis ca daca ai avea steam si cativa codati la panou , lucrurile ar fii mai usoare pentru tine ..
2. Am postat la cererea de sloT!!! , nicidecum de admin , Uitate mai bine
3. Pe mine sa nu ma mai bagi in chestii de astea !
4. Am zis eu! , pe nume Iguana! , care nu sunt decat un simplu jucator...
Asa ai zis " Si Iguana a zis " de parca eu sunt rosonero..
5. Sport la joc :-h... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|