Let’s Do It, Romania! Spread Firefox Affiliate Button

sange

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului FairPlay ForEver forum -> Propuneri -> Modificari server
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
e51
Membru
Membru

Data inscrierii: 06/Apr/2010

MesajTrimis: Joi Iul 29, 2010 8:38 am    Titlul subiectului: sange Raspunde cu citat (quote)

pls scoate pluginu ala cu sange . de sare tot de un sange . ii o mare magarie sincer :|
curthizan
Membru
Membru

Data inscrierii: 29/Apr/2010

MesajTrimis: Joi Iul 29, 2010 11:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pff da ce naspa......mie mi se pare o mare prostie plugin-u asta cu sange...chiar urat de tot....parca ar fi un joc de copii mici.....mai trebuie ca tero sa arate ca niste ratuste si CT ca niste caini de aia de vanatoare "copoi" si gata am facut un joc pt copii.....daca arata CS asa ma tot las de jocuri de astea de copii mici....

EDIT LATER dupa cateva harti jucate pe server....cu pluginu asta...
aiaiaiaiaia de ii super naspa jocul acum.....groaznic....
poi uitati o faza de ex: raman ultimu' CT in viata si mai am putina viata ...stau langa BMB si astept sa vina TERO....mai erau 3 sau 4....si sare sangele din mine ca si din porc...ma dau de gol....stie exact TERO unde is...

nu mai poti sta "la colturi" sa dai o lama ca sare sangele din tine si te dai de gol....
pfff doamne nu stiu la ce v-ati gandit cand ati instalat plugin-u asta......dar ii mizerabil....
serveru era facut "excelent" pana acum...aveam putin lag...dar cel mai bun server...nu stiu de ce l-ati stricat.....

nea'Rossonero pls scoate pluginul ca ii "o mizerie"
Achill3s
Fondator
Fondator

Data inscrierii: 17/Iun/2009

MesajTrimis: Joi Iul 29, 2010 4:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

a fost un plugin pentru incercare. va spuneti parerea , apoi vedem ce si cum ramane.
Rhino
Membru
Membru

Data inscrierii: 23/Iun/2009

MesajTrimis: Joi Iul 29, 2010 5:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt unele dezavantaje clare, exemplu, erau 2 in cabana si eu eram sus, si am vazut cum iese sangele din aia doi prin cabana, iam omorat si mi-au tras niste injuraturi cica am wall.

Urmele de sange raman pe jos, o carare spre acel jucator, care il omori si iara te injura ..etc ..=> AIUREA !
e51
Membru
Membru

Data inscrierii: 06/Apr/2010

MesajTrimis: Joi Iul 29, 2010 5:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dap si mai ii faza ca tragi in 1 si vezi ditamai sangele ca sare din el si numa nu moare smiley1
GreasyQuill
Membru
Membru

Data inscrierii: 17/Dec/2009

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 6:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rhino, nu cred ca te deranjeaza faprtul ca tiau zis ca ai wall smiley1 multi iti zic :P
Anyway, daca mai e pluginu, as vrea si eu sa il incerc...
You fuckers!, I'm back!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului FairPlay ForEver forum -> Propuneri -> Modificari server Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum