| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
e51 Membru

Data inscrierii: 06/Apr/2010 Mesaje: 49 Locatie: baia mare
|
Trimis: Joi Iul 29, 2010 8:38 am Titlul subiectului: sange |
|
|
pls scoate pluginu ala cu sange . de sare tot de un sange . ii o mare magarie sincer :| _________________ mi lene |
|
| Sus |
|
 |
curthizan Membru

Data inscrierii: 29/Apr/2010 Mesaje: 30 Locatie: baia mare
|
Trimis: Joi Iul 29, 2010 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
pff da ce naspa......mie mi se pare o mare prostie plugin-u asta cu sange...chiar urat de tot....parca ar fi un joc de copii mici.....mai trebuie ca tero sa arate ca niste ratuste si CT ca niste caini de aia de vanatoare "copoi" si gata am facut un joc pt copii.....daca arata CS asa ma tot las de jocuri de astea de copii mici....
EDIT LATER dupa cateva harti jucate pe server....cu pluginu asta...
aiaiaiaiaia de ii super naspa jocul acum.....groaznic....
poi uitati o faza de ex: raman ultimu' CT in viata si mai am putina viata ...stau langa BMB si astept sa vina TERO....mai erau 3 sau 4....si sare sangele din mine ca si din porc...ma dau de gol....stie exact TERO unde is...
nu mai poti sta "la colturi" sa dai o lama ca sare sangele din tine si te dai de gol....
pfff doamne nu stiu la ce v-ati gandit cand ati instalat plugin-u asta......dar ii mizerabil....
serveru era facut "excelent" pana acum...aveam putin lag...dar cel mai bun server...nu stiu de ce l-ati stricat.....
nea'Rossonero pls scoate pluginul ca ii "o mizerie" _________________ Respecta......si vei fi respectat |
|
| Sus |
|
 |
Achill3s Fondator

Data inscrierii: 17/Iun/2009 Mesaje: 443 Locatie: Baia Mare West
|
Trimis: Joi Iul 29, 2010 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
a fost un plugin pentru incercare. va spuneti parerea , apoi vedem ce si cum ramane. _________________ Vorba multa, saracia omului... |
|
| Sus |
|
 |
Rhino Membru

Data inscrierii: 23/Iun/2009 Mesaje: 325 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Joi Iul 29, 2010 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt unele dezavantaje clare, exemplu, erau 2 in cabana si eu eram sus, si am vazut cum iese sangele din aia doi prin cabana, iam omorat si mi-au tras niste injuraturi cica am wall.
Urmele de sange raman pe jos, o carare spre acel jucator, care il omori si iara te injura ..etc ..=> AIUREA ! _________________ Sa-l ajuti pe cel ce-ti cere sprijin este o datorie, sa faci acelasi lucru pentru cel ce-ti refuza ajutorul este o arta. |
|
| Sus |
|
 |
e51 Membru

Data inscrierii: 06/Apr/2010 Mesaje: 49 Locatie: baia mare
|
Trimis: Joi Iul 29, 2010 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
dap si mai ii faza ca tragi in 1 si vezi ditamai sangele ca sare din el si numa nu moare  _________________ mi lene |
|
| Sus |
|
 |
GreasyQuill Membru

Data inscrierii: 17/Dec/2009 Mesaje: 171
|
Trimis: Sam Iul 31, 2010 6:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Rhino, nu cred ca te deranjeaza faprtul ca tiau zis ca ai wall multi iti zic :P
Anyway, daca mai e pluginu, as vrea si eu sa il incerc... _________________ I'm bigger, I'm better,
I'm harder, I'm stronger,
Look out!, I'm back!
You fuckers!, I'm back! |
|
| Sus |
|
 |
|