Let’s Do It, Romania! Spread Firefox Affiliate Button

cerere slot...macar slot daca admin nu...
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului FairPlay ForEver forum -> Functii pe server -> Cereri de functie pe server
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Rhino
Membru
Membru

Data inscrierii: 23/Iun/2009

MesajTrimis: Mie Iul 28, 2010 4:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cLaW* a scris:
acum inteleg de ce nu ai primit admin ... la limbajul si la comportamentul asta nici eu nu tias da ... eu am doar 13 ani si nu sunt modest dar pot sa spun ca am un comportament mai bun ca si al tau

Ai un comportament specific unui copil de 13 ani, pupi in fund doar sa fii tu in fata, daca vrei sa ma cobor la mintea ta, pun si pe forum niste injuraturi de pe server pe care le mai zici tu cu prietenu tau green:).

Esti tu disperat, pentru faza cu sorta de atunci, ii problema ta, eu iam zis lu sorta ce am vrut sa-i zic:) hai ciao..

Mie nu imi pasa ce parere ai tu de mine, mai ales de la un copil de 13 ani, care ma judeca pe mine, insa el este cam pamant..te rog eu, citesteti posturile de pe forum, si compara-ma cu tine ...bai 13 ani:)
/ \

◙ PLAY HARD , GO PRO ◙

____,^==¬¬¬¬_/|____ _ _ _ _
)_,.--'''[ µ"\_|****””””””””
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cLaW*
Membru
Membru

Data inscrierii: 13/Iul/2010

MesajTrimis: Mie Iul 28, 2010 4:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ia mai lasama tu pe mn si poti si eu sa pun injuraturi cu tn pe care leai zis despre soramia si apropo nici nu o cunosti asha ca lasama si nu te mai baga
Rhino
Membru
Membru

MesajTrimis: Mie Iul 28, 2010 4:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uite un exemplu de ce nu primesti tu slot/admin, orice ipostaza iti influenteaza decizia, daca ai tu admin si intru pe server si zic, vezi claw ca trec pe la sorta, tu pui la suflet ca orice copil si dai kick/ban etc!
/ \

◙ PLAY HARD , GO PRO ◙

Sus
cLaW*
Membru
Membru

MesajTrimis: Mie Iul 28, 2010 4:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu as face asta : 1 tias spune sa termini , 2 daca nu ai termina tias da Gag stiu si eu ce ar trebui sa fak nu as face niciodata greseala sa dau ban doar pentru asta...
dOwn
CS Admin
CS Admin

Data inscrierii: 20/Iun/2009

MesajTrimis: Mie Iul 28, 2010 4:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu i-as da censure sau timeout
Sus
cLaW*
Membru
Membru

MesajTrimis: Mie Iul 28, 2010 4:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tu nu ma cunosti dOwn nu mai vazut niciodata pe server presupun dar tu crezi ca merit sau nu admin/slot??
Rhino
Membru
Membru

MesajTrimis: Mie Iul 28, 2010 4:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

=))))))))))))) ahahaha, hai ca rad aiurea , inchideti topicul asta ca se face prapad:D
/ \

◙ PLAY HARD , GO PRO ◙

Sus
cLaW*
Membru
Membru

MesajTrimis: Mie Iul 28, 2010 4:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gata mi-a ajuns nu vreti sa-mi dati admin asta este oricum il apreciez pe rosso si putin pe dOwn ... dar cred ca si voi daca vati pune in locul meu ati fi dezamagiti...Multumesc ca vati obosit sa-mi cititi mesajele si scuzatima ca vam rapit timpul.Va respesc si bafta.Puteti inchide topicul.
TWD-Nightwolf
Membru
Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2010

MesajTrimis: Joi Iul 29, 2010 10:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Claw..lasa draq cs-ul..si pune, tata, mana pe carte..ca esti cam praf. Inteleg ca e vacanta..dar nu e ca sa stai toata ziua la computer:)

Minus si la admin..si la slot..si la orice mai ceri tu pe aici!

Se duce draq viitoru' asta smiley1

Just visit TheWildDucks Site
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
GreasyQuill
Membru
Membru

Data inscrierii: 17/Dec/2009

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 6:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dOwn a scris:
peste jumatate din jucatori nu au steam, cred, nujt, n-am m avut vreme, si nu fac figuri, respecta regulamentul :)

sincer, down, sunt 12k playeri, m-as mira sa aiba o mie steam....

claw, ai rabdare, strange bani, reincarca-tzi cartela la tel si nu mai vorbi vreo 2 luni si uite cum vin banii de steam....ca nu cred io ca la 13 vorbesti de 5 euro la telefon, pe luna...
You fuckers!, I'm back!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului FairPlay ForEver forum -> Functii pe server -> Cereri de functie pe server Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum